Het Boek

/Het Boek
Het Boek 2018-11-09T09:53:49+00:00

Brabant is verkozen tot European Region of Gastronomy 2018. Tijdens tien themamaanden en met tientallen activiteiten laat Brabant zien wat ze in huis heeft op het gebied van Food en Gastronomie. Niet alleen de rijke Bourgondische traditie van gastvrijheid en de kennis en kunde rond Food, maar ook de spirit om innovatief samen te werken. Want ook dat hoort bij Brabant.

In april gaan de zeven Brabantse MBO horeca-opleidingen met typisch lokale producten van SlowFood Brabant aan de slag. De recepten die worden samengesteld door deze culinaire talenten worden samen met de verhalen van de boeren en producenten gebundeld in het boek Van Brabantse Grond.

Het receptenboek Van Brabantse Grond zet de ondernemende Brabander in de spotlights, de producent die met zorg en toewijding producten maakt die passen bij de lokale Brabantse grond. En natuurlijk de studenten die met passie de Brabantse traditie van lekker eten en gastvrijheid uitdragen over de hele wereld.

De opbrengst van het boek gaat in zijn geheel naar de scholen en de Slowfood sector voor educatieve projecten rond lokaal en seizoensgebonden producten.

Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief ‘van Brabantse grond’ en/of Like en Volg ons op Facebook.
Via deze nieuwsbrief en facebook houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen rond het boekwerk en wanneer u kunt bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Voorletter:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats: